Turvallisuus ennen kaikkea

CRM-järjestelmä hoitaa ammattitaitoisesti kauneushoitolasi asiakkuudenhallinnan

Lime technologies -järjestelmä tarkoittaa käyttäjäystävällistä CRM-järjestelmää. Kyse on asiakkuudenhallintajärjestelmästä, joka on tehty juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Monissa kauneushoitoloissa suosittuun Lime technologies -järjestelmään kuuluva CRM-työkalu on otettu ilolla vastaan! Tiesitkö, että Lime technologies -järjestelmään kuuluvan älykkään CRM-työkalun avulla järjestelmä voidaan räätälöidä toimimaan juuri sinun tarpeidesi mukaisesti.

Lime technologies -järjestelmän parhaat puolet

Kauneushoitolan arjessa päivät ovat kiireisiä ja joskus aika menee kuin huomaamatta työasioiden parissa. CRM-järjestelmä antaa yrittäjälle kaikkien paperiasioiden keskellä myös omaa aikaa niin, että hän voi keskittyä yksilöllisesti jokaiseen asiakkaaseen työpäivän kuluessa. Myös vapaa-ajan toimintoihin jää enemmän aikaa. Katsotaan seuraavaksi Lime technologies -järjestelmän tarjoamia hyötyjä.

  • Älykäs CRM-asiakkuudenhallintajärjestelmä pitää kauneushoitolan asiakkaiden kaikki yhteystiedot, tehdyt toimenpiteet ja asiakashistorian kätevästi muistissa samassa paikassa.
  • Asiakassuhteiden hoitaminen tulee entistä helpommaksi ja kaksinkertainen työ jää kokonaan pois.
  • Laadukkaaseen Lime technologies -palveluun kuuluva CRM-järjestelmä tarjoaa yrittäjälle täydellisen kokonaiskuvan asiakkaille suoritetuista palveluista, tuotekampanjoista, teemaviikoista ja muista yrityksen toimialaan kuuluvista projekteista.
  • Lime technologies -järjestelmä voidaan kätevästi integroida muihin yrityksen IT-järjestelmiin, mikä tekee yrittäjän työstä entistä helpompaa ja mukavampaa.
  • Tiesitkö, että markkinoilla erittäin tunnetun Lime technologies -järjestelmän kehittäjillä on 30 vuoden vahva kokemus järjestelmän kehittämisestä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Järjestelmä palvelee tehokkaasti eri alojen kaikenkokoisia yrityksiä.
  • CRM-järjestelmän ammattitaitoiset paikalliset asiantuntijat palvelevat sinua järjestelmän käyttöönotossa ja ovat aina tukenasi, jos tarvitset apua, vinkkejä tai neuvoja järjestelmän käyttöön liittyen.
  • Kaiken kaikkiaan huippuälykäs Lime technologies -järjestelmä auttaa yrittäjää asettamaan itselleen entistä parempia tulostavoitteita, jolloin myös yrityksen asiakasmäärät kasvavat ja liikevaihto nousee.

Lime technologies -järjestelmä auttaa palvelemaan asiakkaita yksilöllisesti

Perusasioiden ollessa yrityksessä kunnossa, yrittäjä voi kohdentaa palveluaan yksittäisiin asiakkaisiin. Jokainen asiakas on yrittäjälle yhtä tärkeä ja kauneushoitolassa erilaisia palveluja riittää. Potentiaalisista asiakkaista tulee usein yrityksen säännöllisiä asiakkaita erilaisine kauneushuolineen. Hoitojen ja ehostuksen aikana yrittäjälle tulee usein tutuksi, minkälaisia hoitoja asiakas tarvitsee ja haluaa. Asiakkaan tullessa yrittäjälle tutuksi voidaan tälle ehdottaa sellaisia uusia markkinoille tulleita hoitoja- ja kauneuskäsittelyitä, joista asiakas on kiinnostunut.

Ajankohtainen tieto asiakkaan toivomista kauneushoidoista ja suosikkituotteista auttaa yrittäjää palvelemaan yksittäistä asiakasta entistä paremmin. Tyytyväinen asiakas kertoo lähes aina hyvästä palvelusta eteenpäin ystävilleen ja tuttavilleen. Yrittäjä saa ilmaista mainosta ja uusia, omasta kauneudenhoidostaan kiinnostuneita asiakkaita. Tutustu nyt asiakasystävälliseen ja helppokäyttöiseen Lime technologies -järjestelmään ja totea itse järjestelmän tuomat monet hyödyt!

ashe