Turvallisuus ennen kaikkea

Salille tyylikkäänä – näin luot kuntosalin kestävän meikin, joka ei hiosta ihoasi

Toisin kuin usein ajatellaan, tyylistä ei tarvitse tinkiä! Ei edes kuntosalilla – ihan totta. Salillekin voi mennä tällättynä! Vaikka urheilisit aktiivisesti kuntosalilla, ei sinun treenatessasi tarvitse näyttää hikiseltä ja punaiselta kärsivältä ihmispololta, vaan saman aktiviteetin voi hoitaa myös tyylikkäästi. Katseet kääntyvät taatusti, kun astelet salille kauniiksi laitettuna tämän artikkelin ohjeilla. Aivan kohta vinkkaamme sinulle, kuinka ehostautua kuntosalille niin, että meikkisi kestää ja ihosi ei kärsi. Usko pois, lupaamme, että se on mahdollista!

Samalla kun panostat ehostukseen, on tärkeä pitää huoli myös kokonaiskuvasta. Heitä siis pois vanhat ja nuhjuuntuneet salikuteet ja löydä tiesi aim’n -verkkokauppaan, josta löydät valtakunnan tyylikkäimmät salikuteet etuhintaan. Aim’n tarjoaa vaatteita niin ammattiurheilijoille kuin kasuaaleille salihirmuillekin, joten sieltä löytyy taatusti jokaiselle jotakin – tyylistä tinkimättä! Nämä vaatteet ovat paitsi täydellisiä salille, myös tyylikkäitä vapaa-aikaan. Ja mikä parasta, ne sopivat täydellisesti uuteen, ehostettuun sali-minääsi! Poimi alta vinkit siihen, kuinka meikkaat salille ja ylläty siitä, kuinka helppoa se on.

Salimeikki – näin helposti se onnistuu

No niin, nyt mennään sitten asiaan. Kun asiaankuuluvat salikuteet on hommattu ja salikortti odottaa käyttämistä, on aika ehostautua ennen salille lähtöä. Ensiksi voit aloittaa prosessin pesemällä päivämeikkisi kokonaan pois asiaankuuluvilla mekinpoistoaineilla sekä ihollesi sopivalla puhdistusaineella. Kun tämä on hoidettu pois alta, levitä ihollesi sopivaa kevyttä voidetta koko kasvoille. Jos haluat, voit käyttää sävytettyä versiota, joka piilottaa myös epätasaista ihon sävyä. Anna voiteen kuivahtaa kevyesti. Halutessasi voit kiinnittää voiteen kevyesti mineraalipuuterilla tai jauhemaisella vauvatalkilla. Tämän vahvempaa pohjaa et salille tarvitse, sillä ihosi tulee hikoilemaan ja sen hengittäminen on tällöin tärkeää. Älä siis tuki liiaksi ihohuokosiasi, jotta nämä tukokset eivät muutu myöhemmin ikävästi ihon epäpuhtauksiksi. Mitä kevyempi pohja, sen parempi.

Toisin kuin perinteisesti ajatellaan, yleensä kevyt pohja on jopa suositeltavampi vaihtoehto kuin täysin pohjaton meikki. Kyllä vain, jopa kosmetologit suosittelevat meikkipohjaa, sillä modernit meikkihiukkaset ovat niin suuria, etteivät ne imeydy ihosi sisään aiheuttaen haittaa, vaan sen sijaan muodostavat ihosi pinnalle suojaavan kerroksen, mikä itse asiassa suojaa ihoasi epäpuhtauksilta ja näin ollen pitää hipiäsi paremmassa kunnossa.

Kun pohja on fiksattu kuntoon, on aika siirtyä eteenpäin. Yleensä kevyen pohjan rinnalle sopii parhaiten mahdollisimman kevyt ja luonnollinen yleisehostus. Tähän voi halutessasi kuulua esimerkiksi neutraalin värinen luomiväri kevyenä kerroksena ja sävytetty huulirasva, joka hoitaa samalla myös ihoasi. Tämän enempää ei tarvita, mutta usko pois, yleisilmeesi on heti huomattavasti huolitellumpi! Tämä rikkonee monen virheellisen ajatuksen siitä, ettei salille missään nimessä voi lähteä meikattuna. Kokeile vaikka ensi kerralla – treenikin tuntuu kivemmalta, kun tietää, että näyttää hyvältä!

ashe