Turvallisuus ennen kaikkea

Jokainen ansaitsee oman kauneuspäivän

Miltä kuulostaisi aivan oma, itselle räätälöity kauneuspäivä? Varmasti todella hienolta ja jännittävältä. Kukapa nainen ei haluaisi kokea ihanaa hemmottelua arjen keskellä niin kuin Egyptin kuningatar Kleopatra aikoinaan. Kuningatar Kleopatran maitokylpy oli vitamiineja pursuava, pehmeä ja täyteläinen kuivaa ihoa hellivä tehokas hoitokeino. Kleopatran maitokylpy sisälsi ihoa vahvistavaa maitoproteiinia, lempeää kaurauutetta ja hoitavaa kameliaöljyä herkkäihoisille psoriaksen ja atooppisen ihon hoitoon.

Hemmottelupäivän voi suunnitella ja toteuttaa itse yksin tai yhdessä ystävien kera. Kauneusalan yrityksille ja isoille markettiketjuille hyvään oloon tähtäävä kauneuspäivä voi toimia myös tehokkaana asiakashankinnan keinona. Kysymys voi osaltaan olla siis myös tapahtumamarkkinoinnista.

Pieneen hemmotteluhetkeen, päivään tai viikkoon kannattaa todella panostaa normaalin arjen keskellä. Jos palkka ei aina riitä itsensä hemmotteluun, voisiko apua silloin tällöin olla pienestä, helppohoitoisesta lainasta? Verkosta löytyy suosittu, suomalainen rahoituspalvelu, jonka avulla haettava Laina, on turvallinen, vaivaton ja nopea. Rahalaitos.fi kilpailuttaa kuluttajan tekemän lainahakemuksen 25 pankin ja rahalaitoksen avulla. Lainaa voi saada 500–7000 euroon. Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat jo lähituntien aikana ja kuluttaja päättää itse minkälaisen lainatarjouksen hyväksyy. Rahoituksen ollessa kunnossa on helppo jälleen keskittyä itsensä hemmotteluun, joka tuo energiaa tuleviin päiviin.

Vietä iloa ja energiaa tuova hemmottelupäivä

  • Hemmottelusauna

Suomalaiset rakastavat saunomista, sillä mikä voisikaan rentouttaa paremmin kuin lämmin, syväpuhdistava ja kaikin tavoin sekä kehoa että mieltä hellivä saunominen. Saunan lempeät löylyt tarjoavat myös loistavan tilaisuuden vaikkapa rentouttavaan meditointiin. Sulje silmät ja anna ajatusten lipua menneen kesän aurinkoisiin hetkiin.

  • Ihon kuivaharjaus

Kuivaharjaus tehostaa verenkiertoa ja auttaa ihoa uudistumaan. Kuivaharjaukseen kannattaa valita pehmeä harja tai pesusieni, jonka avulla harjataan pitkin vedoin sydäntä kohti suuntautuen.

  • Jalkakylpy

Jalkakylpy antaa eloa koko keholle. Jalat kannattaa sujauttaa merisuolan, timjamin, laventelin tai rosmariinin tuoksuiseen lämpöiseen veteen. Rentouttavan jalkakylvyn jälkeen, kuivataan jalat ja varpaanvälit erittäin huolellisesti. Hyvää tekevä jalkakylpy viimeistellään jalkoja hoitavalla voiteella.

Kylpyastian pohjaan kannattaa hankkia nystyräinen hierontamatto, joka tarjoaa jaloille elvyttävän hieronnan.

  • Jalkahieronta

Jalkahieronta on rentouttavaa hierontaa

Jalkakylvyn päätteeksi sopii pitkän kaavan mukaan suoritettava hieronta. Hemmottelupäivänä hieronta on mukava suorittaa ystävien kesken. Hieronnan aikana keskustellaan luonnollisesti hyvästä olosta ja kauneudesta. Ensin hierotaan jalkaterät, jonka jälkeen painellaan hellästi jalanpohjan refleksialueita. Refleksialueet löytyvät varpaiden alta ja sivuilta. Virkistävä tai ihanan rentouttava öljy sopii yhtä loistavasti jalkahierontaan kuin ”nenä päähän.” Lopuksi vedetään puuvillasukat jalkaan ja nautitaan saunan jälkeisestä olosta.

  • Päänhieronta rentouttaa ja aktivoi verenkiertoa

Rentouttava päähieronta kannattaa tehdä joko hiusten pesun aikana tai silloin, kun hiusnaamio vaikuttaa hiuksissa. Hemmottelupäivänä ystävät voivat tehdä toisilleen päähieronnan saunan jälkeen jäljitellen vaikkapa Intialaista päähierontaa.

Kasvonaamio tekee ihon hehkeäksi

Kasvonaamiot voivat olla syväpuhdistavia, kosteuttavia, elvyttäviä tai niin sanottuja anti-aging -naamioita. Levitä kasvonaamio huolellisesti kasvoille silmiä ja suuta varoen. Silmänympäryksille on omat tehovoiteensa, joko naamioiden tai ampullien muodossa.

Hemmottelupäivän huipennukseksi on hyvä tehdä tehokas ja hellivä manikyyri käsille. Kädet kylvetetään hoitavaa öljyä sisältävässä lämpimässä vedessä, kynsinauhat irrotetaan hellästi ja viilataan kynnet kynsiviilan avulla. Lopuksi kynsinauhat kosteutetaan öljyllä ja levitetään käsille runsas voidekerros. Mukavat puuvillakäsineet sujautetaan käsiin manikyyrin päätteeksi.

Hemmottelupäivän huipennukseksi keräännytään ystävien kesken sekä suolaisia että makeita herkkuja pursuavan pöydän ääreen ja nautitaan lasilliset höyryävää yrttiteetä, valko- tai roseeviiniä.

Nautitaan elämästä ja hyvästä olosta, joka tarjoaa sekä levollisen yöunen että energiaa tuleviin päiviin.

ashe