Eettisempi vaihtoehto hakusessa

Lahjaksi hajuvesi?

Lahjan ostaminen ei ole aina yksinkertaista, varsinkin, jos kyseessä on läheinen ihminen, jolle haluaa antaa vain parasta. Juuri siksi hajuvesi on monin tavoin erinomainen lahja, sillä kukapa ei haluaisi tuoksua hyvälle? Monien tunnettujen suosikkibrändien kuten Victoria’s Secret hajuvesivalikoiman hyviä ja huonoja puolia on niiden monipuolisuus ja toisinaan hajuveden valinta voi mennä myös pieleen, jos lahjan saajan mieltymyksiä ei tunne hyvin. Kokosimme seuraavaksi lähes vedenpitäviä vinkkejä oikeanlaisen hajuveden valintaan, joita noudattamalla voit välttyä kalliilta hutiostokselta. Nämä ehdotukset sopivat mainiosti esimerkiksi joulu-, syntymäpäivä- tai valmistujaislahjaksi!

Merkkitietoiselle

Merkkitietoinen arvostaa laadukasta ja kyllä, arvokasta hajuvettä. Tällaisiin hajuvesiin uppoaa helposti kolminumeroinen summa, mutta lahjan saaja osaa varmasti arvostaa sitä. Merkkitietoisen tuoksua valittaessa huomioon täytyy ottaa hinnan lisäksi brändin tunnettavuus sekä ainesosien laadukkuus.

Parhaat valintamme merkkitietoiselle:

  • L’Atelier de Givenchy Rose Ardente – Talvinen ja vahva tuoksu jasmiinin, gardenian ja tuberoosan ainutlaatuisella yhdistelmällä.
  • Donna Karan Cashmere Mist Eau de Parfum – Jasmiinin, vaniljan ja kashmirin hienovarainen yhdistelmä varustettuna taideteosmaisella pullolla
  • Chanel Gabrielle Eau de Parfum – Klassinen ja kaunis Chanel-tuoksu, joka yhdistelee jasmiinin, appelsiinipuun ja tuberoosan herkkiä vivahteita.

Allergiselle

Allergiselle läheiselle ei välttämättä tulisi heti mieleen lahjoittaa hajuvettä, mutta tänä päivänä monet luonnonkosmetiikkamerkit ovat lanseeranneet markkinoille allergiaystävällisiä hajuvesiä, joista on poistettu perinteiset yliherkkyyttä ja iho-oireita aiheuttavat ainesosat ja ne on korvattu luonnollisilla ainesosilla. Suosittelemme kuitenkin välttämään hajuveden lahjoittamista erittäin allergiselle henkilölle, sillä luonnolliset hajusteet eivät nekään ole sataprosenttisen helliä herkkäihoiselle allergikolle.

Parhaat valintamme herkälle iholle:

  • Lavanila The Healthy Fragnance Pure Vanilla – Vaniljan tuoksuinen hellä hajuste sopii sekä päivä- että iltakäyttöön. Lempeän tuoksun lisäksi tuote sisältää antioksidantteja ja vitamiineja, jotka raikastavat ja hoitavat herkkää ihoa.
  • Ursa All-Natural Cologne – Useita eteerisiä öljyjä sisältävä tuoksu luo raikkaan ja luonnollisen tunteen yhdistelemällä sitrushedelmiä sekä ripauksen minttua ja inkivääriä.

Tyylitietoiselle

Nainen, joka pitää huolta itsestään ei myöskään unohda tuoksua, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tyylikkäälle naiselle hajuveden valinta voi olla haastavaa, mutta hinta-laatu -suhde usein ratkaisee. Tuoksun tulee olla samaan aikaan laadukas ja naisellinen sekä vahva, mutta hienovarainen.

Parhaat valintamme tyylitietoiselle:

  • Victoria’s Secret Bombshell – Victoria’s Secretin erittäin tyylikäs ja naisellinen tuoksu sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Sekoitus eksoottisia kukkia ja herkullisia hedelmiä takaa täsmäostoksen, joka on jo vuosien ajan ollut tyylitietoisten naisten suosikki.
  • Christian Dior Miss Dior – Diorin muotitalon yksi suosituimmista naistentuoksuista, joka kauniin pullon lisäksi huokuu elegantilla tuoksullaan romantiikkaa. Mandariinin, jasmiinin ja ruusun yhdistelmä takaa täydellisen tuoksun niin päivä- kuin iltakäyttöön.
  • Christian Siriano Silhouette in Bloom – Upean pullon lisäksi tämä tuoksu tarjoaa kantajalleen sähäkän yhdistelmän mandariinia, rosépippuria ja paahdettua päärynänlehteä. Hedelmäinen ja eksoottinen tuoksu on oiva valinta tyylitietoiselle naiselle, joka etsii uniikkia tuoksua.

Nuorelle

Hajuvesi on oiva lahja myös nuorella naisenalulle. Nuorison keskuudessa suosittuja tuoksuja ovat hedelmäiset ja tyttömäiset tuoksut. Vahvojen Eau de parfum -hajuvesien sijasta nuorelle naisenalulle kannattaa valita sen sijaan pehmeämpi Eau de toilette -versio.

  • Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense – Hedelmäinen ja kukkaismainen yhdistelmä takaa, että tästä tuoksusta tulee nuoren kestosuosikki. Ripaus hienovaraista jasmiinia jättää herkullisen, mutta lempeän tuoksun iholle, joka kestää pitkään.
  • Marc Jacobs Daisy – Erittäin pehmeä ja herkullinen tuoksi sopii täydellisesti esimerkiksi teini-ikäisen ensimmäiseksi hajuvedeksi. Myskin, vaniljan ja santelipuun yhdistelmä takaa lempeän tuoksun, joka sopii laadukkuutensa ansiosta myös nuorekkaille aikuisille.
ashe