Turvallisuus ennen kaikkea

Meikkitrendit 2020 – lue tärpit!

Laittautuminen on monelle naiselle tärkeää. On ihanaa hemmotella itseään kauniilla meikeillä ja ehostaa parhaita puoliaan. Sillä ei ole väliä, että aikooko viettää päivän kotona, suunnata keikalle vai mennä byggmaxiin, aina on hyvä hetki meikata itsensä kauniiksi!

Mikä on suurin meikkitrendi 2020? Me olemme meikin ammattilaisia ja olemme seuranneet catwalkin trendejä alkuvuoden ajan ja poimineet sinua varten vuoden kuumimmat tärpit. Lue vinkit vuoden upeimpaan meikkiin tästä ja poimi parhaat vinkit omaan käyttöön.

Vuoden 2020 meikkitrendit

  • Näyttävät ripset

Näyttävät räpsyttimet ovat taas täällä! Nyt ripsissä saa olla volyymia niin paljon kuin sielu sietää. Käytännössä volyymia saa helposti lisää liimaamalla ripsiin näyttävät tekoripset. Ripsien avulla voi helposti saada näyttävyyttä meikkiin sekä lisää kokoa silmille.

  • Highlighter korostaa kasvoja kauniisti

Olet varmaan ihmetellyt, miten sosiaalisen median tähdet pystyvät muotoilemaan kasvojaan ja korostamaan niiden korkeimpia kohtia kauniilla hohdolla. Ratkaisu on highlighter, joka on myös vuonna 2020 tärkein ihotuote niin arkeen kuin juhliinkin.

  • Räikeät luomivärit

Vuonna 2020 luomiväreillä saa leikitellä mielensä mukaan! Voit päästää sisäisen, värejä rakastavan lapsesi vapaaksi ja käyttää luomillesi mitä tahansa värejä. Voit kokeilla myös näyttäviä ja rohkeitakin yhdistelmiä – mitä rohkeampi, sen parempi!

  • Hempeät huulipunat

Siinä missä silmiä korostetaan räikeillä luomiväreillä ja näyttävillä räpsyripsillä, voi huulissa puolestaan hieman himmailla. Vuonna 2020 huulimeikki on hempeän neutraali ja esimerkiksi mattapunat ovat suurinta huutoa. Käytä kevyen oranssin, nuden ja vaalean pinkin pehmeitä sävyjä saavuttaaksesi täydellisen lookin.

ashe